Ciocnire între oamenii lui Băsescu. Ştefan Enache, lider PMP, la DNA

Ştefan Enache, preşedinte PMP sector 6, a fost audiat luni la DNA în legătură cu plângerea depusă de Carmen Dincă, care spune că acesta i-a cerut 15.000 de euro pentru demararea campaniei electorale pentru alegerile locale.

'Nu aveam cum să-i cer o sumă de bani, pentru ce? Au fost martori, 20 de oameni care au fost la masa la care am discutat despre buget, nu aveam cum să-i cer bani pentru campanie din două motive: unu - campania nu a început; al doilea - dumneaei nu era desemnată candidat', a declarat Ştefan Enache la ieşirea din sediul DNA.

El consideră că plângerea depusă de Carmen Dincă se încadrează la art. 268 privind inducerea în eroare a organului judiciar.

'Indiferent ce plângere ar fi depus, eu nu am încălcat legea. Dumneaei este supărată că organizaţia nu a susţinut-o, dar ar fi fost incorect din partea noastră să susţinem un candidat care ar fi fost cumva dezavantajat în faţa unui alt potenţial candidat. Pentru că sunt mai mulţi potenţiali candidaţi şi vom vedea până la urmă ce decizie va lua organizaţia şi pe vine vom susţine pentru Primăria sectorului 6', a arătat Enache.

Carmen Dincă s-a prezentat vineri la DNA, unde a spus că a depus o plângere împotriva şefului organizaţiei PMP sector 6, pe motiv i-au fost ceruţi 15.000 de euro pentru demararea campaniei electorale pentru alegerile locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel