Cine sunt vedetele "trofeu" pe care PDL le ţine la naftalină

vedetele pdl
vedetele pdl

Deputatul PDL, Raluca Turcan, susţine că atât în partid, cât şi în afara lui există oameni valoroşi, dar pe care PDL odată ce i-a atras în partid nu îi lasă să aibă acces la decizii. Ea susţine că în afara partidului există foarte mulţi profesori sau personalităţi locale care simpatizează PDL, dar pe care nimeni nu îi bagă în seamă.

"Uitaţi de exemplu Sever Voinescu sau Monica Macovei au fost atraşi în partid, dar dacă nu erau sprijiniţi de preşedintele Traian Băsescu, nu cred că ajungeau să aibă acces la decizii. Trebuie să avem un orizont mai larg, pentru că există oameni care pot veni cu idei constructive şi ne pot ajuta", a spus Raluca Turcan pentru DeCeNews.

Ea a mai adăugat că această politică de racolare a personalităţilor este oarecum firească înainte de alegeri, pentru că numele mari transferă notorietate şi aduc voturi.

În PDL au mai intrat de-a lungul timpului nume grele. Unul dintre cele mai importante este cel al lui Teo care odată ajunsă în Parlament a fost practic ignorată, astfel ajungându-se ca la o moţiune de cenzură aceasta să voteze căderea Guvernului.

Şi Eba, fiica cea mică a preşedintelui, poate fi considerată un trofeu care odată ajunsă în partid a fost exilată la Bruxelles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel