Cine sunt cei care l-au protejat pe Dragnea la ÎCCJ. ”Îmi sunt prieteni amândoi și niciunul nu este din clanul Duduianu!”

Șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu, a dezvăluit că este prieten cu doi dintre bărbații care l-au protejat pe Liviu Dragnea la ÎCCJ. 

”Îi cunosc pe amândoi! Axinte a lucrat la noi (Bonton Palace- n.r.) în trecut, iar acum știu că lucrează la o firmă de pază. Bogdan Cristache știu că lucrează și el cu Axinte. Îmi sunt prieteni amândoi și niciunul nu este din clanul Duduianu! Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo și este un luptător (de greco-romane) titrat! Așa cum am mai spus și în trecut, îmi asum prietenii, trecutul, prezentul și sigur viitorul!”, a declarat Horia Constantinescu pentru info-sud-est.ro.

Șeful OPC a mai spus că este de părere că cei doi ar fi mers la Curtea Supremă din proprie inițiativă.

"În opinia mea, circul inițial de la Curtea Supremă, agresarea verbală, cătușele etc, nu se potrivesc cu noțiunea de Justiție și cu statul european promovat de noi toți! Nu știu decât de la televizor ce s-a întâmplat la ieșire, dar nu am văzut o aceeași înverșunare ca la intrare! Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanți PSD de mulți ani! A judeca un om după aspect, mi se pare discriminare! Axinte a luptat pentru culorile României, cu aceeași statură! Atunci nu era numit gratuit "interlop"! Nu are cazier, muncește, s-a îngrijit de multe obiective de pază și a făcut-o corect și bine! Până la soluționarea plângerilor părților, dreptatea se află în mâinile organelor de anchetă! Nu cred că i-a chemat Codrin Ștefănescu, cred că au venit din simpatie pentru PSD și ca să nu mai vadă circul ăla cu cătușele", a mai spus șeful OPC Constanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel