EXCLUSIV  Cine sunt bărbații alături de care a fost surprins Daniel Florea înainte de alegeri

Foto: Cancan.ro
Foto: Cancan.ro

În vinerea dinaintea alegerilor locale, Daniel Florea a fost surprins de jurnaliștii de la Cancan alături de mai mulți bărbați la o masă, într-un restaurant din Capitală. 

Întrebat la DCNEWS LIVE despre fotografiile publicate de cancan.ro din ultima zi de campanie electorală în care Daniel Florea apare alături de cinci bărbați, primarul ales al Sectorului 5 a răspuns: "Am văzut și eu, am râs foarte tare. Sunt așa: șoferul meu, care lucrează cu mine de 11 ani, fratele șoferului meu, omul care-mi face fotografii și care lucrează cu mine de cinci ani, omul responsabil cu presa și cei doi oameni care-mi făceau astea pe Internet. Ăla era staff-ul meu de campanie. Toți sunt oameni cu facultate, în afară de fratele șoferului meu și de șofer, dar toți ceilalți sunt oameni cu facultate și niște oameni extraordinar de inteligenți și fără niciun fel de legătură cu nicio zonă interlopă". 

Cancan scria că bărbații sunt "foştii soldaţi credincioşi ai lui Vanghelie". Daniel Florea a replicat, la DCNEWS LIVE, că "niciunul nu a făcut parte din echipa dl Vanghelie pentru că sunt oameni unul din Constanța, unul din Bârlad, doi sunt din București, dar sunt cu mine de mult timp, deci nu are nicio legătură cu realitatea". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel