Cine preia operațiunile McDonald's din România

McDonald's din România ar urma să fie preluat de o companie din Malta, care deține franciza lanțului de fast-foos în alte cinci țări.

McDonald's este pe piața din România din 1995. Va preda operațiunile locale companiei Premier Capital, care a preluat și operațiunile din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta, potrivit unor surse din piaţă, citate de zf.ro

"Ne revizuim constant businessul şi ne gândim să realizăm o serie de schimbări organizaţionale strategice în cadrul businessului din România. Dis­cuţiile se poartă încă, astfel că nu putem oferi detalii", spun repreze­n­tanţii biroului european de presă al McDo­nald's, pentru sursa citată. 

McDonald's deţine 10% din toată piaţa locală de restaurante. Pentru Premier Capital din Malta, România devine a şasea piaţă unde compania deţine franciza McDonald's şi va fi totodată şi cea mai mare în contextul în care local sunt deschise 67 de unităţi sub brandul fast-food. Prin comparaţie, în toate celelalte cinci pieţe sunt circa 60 de restaurante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel