Cine nu va mai putea să joace Fortnite, începând cu 30 ianuarie. Jocul nu se va mai deschide: condiția

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pixabay.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pixabay.com

Anumiți utilizatori nu vor mai putea accesa jocul Fortnite.

Începând cu 30 ianuarie, utilizatorii care au descărcat Fortnite din App Store şi Google Play nu vor mai putea să deschidă jocul dacă au sub 18 ani, informează The Verge.

"Începând cu 30 ianuarie, jucătorii Fortnite care folosesc versiunea 13.40 a aplicaţiei din august 2020, disponibilă anterior pe iOS, MacOS şi Google Play, nu vor mai putea folosi V-Bucks şi trebuie să aibă peste 18 ani pentru a continua să joace" - se afirmă în comunicatul dezvoltatorilor jocului, scrie Rador, citând gazeta.ru.

Conturi speciale pentru copii

Aceste restricţii sunt asociate cu faptul că, în luna decembrie, studioul Epic Games a introdus conturi speciale pentru copii în Fortnite, Rocket League şi Fall Guys, care au primit anumite restricţii. De exemplu, un minor nu va putea să facă achiziţii în aplicaţie sau să folosească chat-ul până când nu are consimţământul unui părinte sau al unui tutore. Din cauza faptului că, în 2020, Apple şi Google au eliminat Fortnite din magazinele lor de aplicaţii, versiunile deja instalate ale jocului nu au fost actualizate de mult timp, ceea ce înseamnă că utilizatorii sub 18 ani nu vor putea activa "contul de copil" şi nu vor putea continua să joace.

Descărcarea Fortnite pe iOS nu mai este posibilă, dar utilizatorii pot rula versiunea actuală a aplicaţiei în cloud folosind serviciile Nvidia GeForce Now sau Xbox Cloud Gaming. Anterior, Gazeta.ru a anunţat că Fortnite a fost inclus în top 3 al celor mai toxice jocuri din 2022.

Lansat în iulie 2017, jocul Fortnite ţine treaz interesul celor 250 de milioane de utilizatori ai săi propunând mai multe actualizări pe an. Fortnite îşi datorează succesul formulei sale freemium, fiind gratuit şi oferind posibilitatea realizării unor cumpărături în cadrul jocului, putând fi jucat online, pe toate suporturile fizice, de la PC-uri la smartphone-uri şi până la console, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel