A inițiat petiția pentru grațierea lui Gică Popescu. "Terfelim simbolurile naționale"

Un senator UNPR buzoian a iniţiat o petiţie online pentru graţierea lui Gică Popescu.

Este vorba despre Constantin Popa care spune că nu este drept ca un brand al României să stea după gratii.

"Într-o ţară în care realitatea ne demonstrează că justiţia, în multe situaţii, ignoră marea infracţionalitate şi alege să facă dreptate la televizor, drept palidă justificare la neintrarea în Spaţiul Shengen, ajungem să terfelim până şi simbolurile naţionale. Este şi cazul gloriei fotbalului românesc, Gică Popescu, căruia acum îi suntem datori, pentru toate bucuriile aduse de-a lungul carierei sale remarcabile, să-i demonstrăm solidaritate", susține Constantin Popa, potrivit Jurnalul de Buzău.

Senatorul a demarat o petiție online cu ajutorul căreia vrea să strângă cât mai multe semnături pentru eliberarea lui Gică Popescu.

"Este un gest pe care îl fac din toată inima. Toţi greşim la un moment dat. Important este să punem în balanţă tot binele adus de acest om excepţional, de câte ori ne-a făcut mândri că suntem români. Există şi alte variante prin care să plătească pentru greşeala sancţionată de justiţie, prejudiciul a fost recuperat şi nu este drept să fie închis, în rând cu criminali şi violatori. Fac un apel la toţi românii să ni se alăture, să semneze petiţia, astfel încât Gică Popescu să fie graţiat", a conchis Constantin Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel