Cine i-a oferit lui Băsescu o lecție de onoare meritată

victor_ponta
victor_ponta

Victor Ponta consideră că Ioan Rus și Călin Popescu Tăriceanu, prin refuzurile lor de a accepta o eventuală nominalizare la postul de premier, i-au oferit președintelui Traian Băsescu o "lecție de onoare", aceea că nu toți oamenii sunt de vânzare.

Premierul Victor Ponta a comentat pe blogul personal, într-o postare intitulată "O lecție de onoare", recentele declarații ale colegilor săi din USL, Călin Popescu Tăriceanu și Ioan Rus, privind o eventuală nominalizare pentru funcția de prim-ministru.

"Eu nu am crezut niciodată propaganda de la Cotroceni care spera că Tăriceanu sau Rus vor fi atraşi de <sirena> Băsescu! Şi sunt fericit că nici acum nu m-am înşelat! Dar, până la urmă, fiind înconjurat doar de arivişti, sinecurişti, persoane obediente şi fără coloană vertebrală, preşedintele Băsescu află prea târziu că nu toţi oamenii sunt de vânzare! E o lecţie pe care o merită!", a notat Ponta.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marți seară la Money TV, că nu încalcă regula jocului democratic și nu ar accepta o eventuală nominalizare pentru funcția de premier din partea președintelui Traian Băsescu, deoarece s-ar dezonora, având în vedere că la nivelul USL există un acord potrivit căruia funcția de premier revine PSD.

Și fostul Ministru al Administrației și Internelor, Ioan Rus, a declarat, marți seara, la Rtv, că o discuție despre o eventuală numire a sa în funcția de prim-ministru al României este inutilă, deoarece nu îl interesează postul de șef al Executivului. Ioan Rus a arătat că va susține singura propunere a USL pentru funcția de prim-ministru, și, deși consideră suspendarea lui Traian Băsescu drept o soluţie extremă, va sprijini un asemenea demers în cazul unui refuz al președintelui de a-l desemna pe Victor Ponta premier.

De-a lungul acestei campanii electorale, au fost lansate diverse ipoteze despre persoana pe care o va numi Traian Băsescu la șefia noului guvern, dacă acesta va refuza nominalizarea lui Victor Ponta, printre numele speculate înscriindu-se și cele ale lui Ioan Rus, Adriean Videanu, George Maior sau Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel