Cine este tânăra care s-a dezbrăcat pe teren la România - Grecia

O tânără a intrat pe teren, în timpul meciului dintre România și Grecia din preliminariile EURO 2016, și și-a dat tricoul jos.

În prima repriză a întâlnirii din preliminariile Campionatului European din 2016, o spectatoare a pătruns pe teren până în apropierea careului grecilor, dar a fost oprită rapid de stewarzi. Deși s-a crezut că tânăra - îmbrăcată doar cu un sutien și purtând un tricou în mână - ar fi avut drept scop să se dezbrace, ea și-ar fi dorit cu totul altceva: să susțină Craiova.

Tânăra este fan al Universității Craiova și a încercat să intre pe teren cu mesajele "Justice for Craiova" şi "C.S.U. = mafia",

Fiindcă nu putea pătrunde pe stadion cu aceste înscrisuri, a îmbrăcat un alt tricou peste acesta. În momentul în care a sărit gardul dintre tribună și teren, a încercat să-l dea jos pe cel deasupra, dar s-a dezbrăcat de ambele și a rămas doar cu sutienul, "echipament" pe care îl purta și când a fost oprită de stewarzi.

Aceasta a fost amendată cu 500 de lei și a primit interdicția de a mai intra pe un stadion de fotbal pentru un an de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel