Cine este Sevil Shhaideh, nominalizarea PSD pentru Ministerul Dezvoltării

Locul lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării va fi luat, din câte se pare,  de Sevil Shhaileh, potrivit unor surse din PSD. Viitorul ministru este fina lui  Liviu Dragnea şi a lui Nicuşor Constantinescu şi în prezent este  secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Sevil Shhaideh a fost  director al Direcţiei Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa,  devenit secretar de stat imediat după ce, în 2012, Liviu Dragnea a fost numit ministru la Dezvoltare.

În perioada 2007-2012, Sevil Shhaideh a fost director general la Direcţia Generală de Proiecte in CJ Constanţa si coordonator al UNCJR. Între 1993 si 2007 a fost Director Sisteme Informatice la CJ Constanta.

Sevil Shhadeh are 50 de ani şi a absolvit Facultatea de Ştiinşe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa.

Este fina lui Nicușor Constantinescu, președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, dar și a lui Liviu Dragnea. 

Citește și: Liviu Dragnea. Cine l-ar putea înlocui la Ministerul Dezvoltării

Nominalizarea lui Sevil Shhaideh la fruntea Ministerului Dezvoltării vine în contextul în care premierul Victor Ponta şi preşedintele Klaus Iohannis se întâlnesc în cursul zilei de marţi, pentru a discuta despre noul ministru, care îl va înlocui pe Liviu Dragnea, dar şi despre situaţia românului răpit în Burkina Faso.

Potrivit declarației de avere a viitorului ministru se arată că pe lângă funcția  de secretar de stat care i-a adus în 2014 venituri de 56.364 de lei, ea a lucrat și în cadrul EximBank ca membru CIFGA, slujbă care  i-a adus venituri de 60.312.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel