Cine este Raluca Paraschiv, dansatoarea din buric angajată de PNL în Transelectrica

Foto: Instagram Raluca Paraschiv
Foto: Instagram Raluca Paraschiv

Cine este Raluca Paraschiv, specializată în dansuri orientale și machiaj, angajată într-o companie de stat din sistemul energetic.

Raluca Paraschiv, o dansatoare specializată în dansuri orientale, cu atestat de make-up artist și absolventă a Universității Spiru Haret, a fost angajată în cadrul companiei SMART SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrica, au confirmat surse politice pentru g4media.ro. Potrivit acestora, Raluca Paraschiv ar fi fost recomandată spre angajare de politicienii PNL din Sectorul 4, deși aceasta nu ar fi membră de partid.

Postul scos la concurs a fost cel de "consilier în cadrul entității organizatorice consilieri din executivul societății", însă nu este clar nici pe ce funcție a fost angajată Raluca Paraschiv și nici condițiile de organizare a concursului. 

Cine este Raluca Paraschiv

Raluca Paraschiv, pe numele său de scenă "Ayana", adică "Floare frumoasă" în limba arabă, a absolvit Universitatea Spiru Haret din București, cunoscută în trecut drept "fabrica de diplome" și a frecventat cursurile postliceale ale Școlii de Poliție.

Mai mult, Raluca Paraschiv a practicat dansuri orientale și a publicat o serie de anunțuri în care își vindea serviciile pe sume ce porneau de la 100 de euro, anunțuri care sunt încă disponibile în mediul online.

"A obţinut centura maro la karate, merge şi la sală pentru a se menţine în formă, dar dansurile orientale reprezintă pasiunea ei. Iubeşte dansul şi se antrenează din greu pentru a-şi legăna buricul exact aşa cum trebuie. A fost campioană la karate timp de 4 ani, dar a simţit că dansurile o caracterizează cu adevărat, aşa că a renunţat la acest sport. Ayana nu şi-a făcut o carieră nici din artele marţiale, nici din dansul oriental. Îşi doreşte să ajungă jurist, dar nu renunţă nici la pasiunile sale", era descrierea Ralucăi Paraschiv la Poveștiri Adevărate, de la postul TV Acasă TV.

A lucrat la Poliția Rutieră

Raluca Paraschiv a lucrat o perioadă la Poliția Rutieră din București, inclusiv ca responsabil cu protecția muncii. Atunci, Raluca Paraschiv era prezentată în peisajul media drept "sexy-polițista" și avea un salariu de 23.000 de lei pe an.

Ulterior, Raluca Paraschiv s-a reinventat și a devenit specialist în machiaj, înființându-și propria școală de machiaj, Academia de Make-up Raluca Paraschiv.

Ce spun reprezentanții Transelectrica

Compania de stat Transelectrica, acționar majoritar al SMART SA, a transmis că nu poate interveni în activitatea de administrare și conducere a filialei SMART și nu are vreo competență și nu deține nicio informație cu privire la procedurile de recrutare și angajare derulate la nivelul SMART.

"Față de solicitările de presă referitoare la apariția în spațiul public a unor informații privind angajați ai Societății pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport „Smart” – SA, pentru o corectă informare a opiniei publice, Compania Națională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” – SA, aduce următoarele precizări:

SMART este una dintre filialele Transelectrica, având personalitate juridică distinctă și organe proprii de conducere.Atât Transelectrica, cât și SMART sunt întreprinderi publice care se supun prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare. Conform articolului 4 din OUG 109/2011, Transelectrica nu poate interveni în activitatea de administrare și conducere a filialei SMART, competența luării deciziilor de administrare și a deciziilor de conducere a întreprinderii publice și răspunderea, în condițiile legii, pentru efectele acestora revenind consiliului de administrație și directorilor.Având în vedere faptul că atribuțiile de angajare și concediere a personalului unei societăți intră exclusiv în sarcina organelor de conducere ale acesteia, Transelectrica nu are vreo competență și nu deține nicio informație cu privire la procedurile de recrutare și angajare derulate la nivelul SMART", au transmis aceștia pentru sursa mai sus menționată.

SMART SA este Societatea pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport, fiind o filială a companiei naționale de transport al energiei electrice Transelectrica, care deține 70% din acționariat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca Paraschiv (@ralucaparaschiv.ro)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca Paraschiv (@ralucaparaschiv.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel