Un primar conduce autobuzul şcolar, după ce șoferul angajat de primărie a fost prins băut la volan

Un primar conduce autobuzul şcolar, după ce șoferul angajat de primărie a fost prins băut la volan / Foto: Pixabay
Un primar conduce autobuzul şcolar, după ce șoferul angajat de primărie a fost prins băut la volan / Foto: Pixabay

Află în articol cine este primarul care conduce autobuzul şcolar, după ce șoferul angajat de primărie a fost prins băut la volan.

Atât primarul, cât și viceprimarul unei comune din Suceava au devenit, peste noapte, şoferii autobuzului şcolar, după ce conducătorul, angajat chiar de primărie, a fost prins beat la volan în timp ce conducea cu viteză și a rămas fără permis. Este vorba despre șoferul microbuzului școlar din comuna suceveană Bălcăuți.

Acum, primarul din Bălcăuți, Vasile Șoiman, a spus că-l va concedia pe bărbat, iar până la angajarea altui conducător auto copii vor fi duși la școală de el și de către viceprimar.

Primar: De transportul elevilor ne vom ocupa eu și viceprimarul

"I-am adus la cunoștință că va face obiectul unei acțiuni în Comisia de Disciplină și urmează să-i fie desfăcut contractul de muncă. Până când vom angaja un nou șofer, de transportul elevilor ne vom ocupa eu și viceprimarul, care avem permise de conducere pentru această categorie de vehicule", a declarat Vasile Șoiman pentru Monitorul de Suceava.

Copiii din comună sunt aduși la școala din Bălcăuți din satele Negostina și Gropeni. În fiecare dimineață, înainte de a-și începe activitățile administrative, primarul din Bălcăuți va fi cel care îi va duce pe copiii la școală. După terminarea orelor de curs, viceprimarul îi va duce pe copii înapoi acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel