Cine este omul de afaceri care l-a denunțat pe Alin Trășculescu

trasculescu denuntator dc
trasculescu denuntator dc

Deputatul PDL Alin Trășculescu a fost denunțat pentru fapte de corupție de omul de afaceri Mircea Vintilescu, asociat al firmei Aquaform București, potrivit Mediafax.

Aquaform București, Vega '93, Arcada Company şi Primacons Group au câştigat în 2011 un contract de reabilitare a unor drumuri din Buzău şi Vrancea, în valoare de 508,2 milioane de lei. Contractele au fost atribuite de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) şi fac parte din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI).

Proiectele vizează proiectarea și execuția lucrărilor de realibitare și modernizare a unor drumuri județene, valoarea contractelor neincluzând TVA, arată un comunicat al MDTR.

Vega '93 Galaţi este parte a unui grup controlat de familia Istrate, Arcada Company Galaţi este controlată de două persoane fizice, Spiru Mantu şi Mihai Humă, fiecare cu 44% din acţiuni. Primacons Group din Bucureşti este deţinută integral de Alexandru Dumitrovici, iar asociaţii Aquaform Bucureşti sunt tot două persoane fizice, Angela şi Mircea Alexandru Vintilescu.

Alin Trășculescu este acuzat de procurorii DNA de luare de mită, instigare la spălare de bani și trafic de influență. Alături de deputatul PDL, a fost reținut și complicele acestuia, Marian Valeriu Calotă, asociat și administrator al SC Maryna Exclusiv SRL. Acesta a fost prins în flagrant delict, în timp ce lua 50.000 de lei, bani pe care urma să îi înmâneze lui Trășculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel