Cine este noul președinte PNL Baia Mare

Biroul Politic Judeţean (BPJ) al PNL Maramureş l-a desemnat, joi, în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale Baia Mare, pe Ionel Bogdan.

Numirea acestuia survine după ce fostul preşedinte al PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, fost candidat pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare, acum consilier local, a demisionat la scurt timp după alegerile locale.

După învestirea în funcţie, noul preşedinte al PNL Baia Mare, Ionel Bogdan, a declarat că, în cel puţin o săptămână, va forma noul birou de conducere al organizaţiei.

'Am şapte zile la dispoziţie să formez noul birou de conducere al organizaţiei Baia Mare şi o voi face cât mai repede cu putinţă. Numirea mea în funcţia de preşedinte a fost o decizie luată la nivelul conducerii PNL Maramureş, în urma reorganizării organizaţiei municipale', a spus Ionel Bogdan.

[citeste si]

Acesta a mai condus, în urmă cu câţiva ani, organizaţia judeţeană de tineret. Ionel Bogdan este un om de afaceri, care activează în domeniul IT. BPJ al PNL Maramureş a numit-o, de asemenea, în funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL Baia Mare pe Aurelia Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel