Cine este Iulian Sipu, cel care a câștigat Cupa României, competiție de culturism și fitness

foto Iulian Sipu/ziarulunirea.ro
foto Iulian Sipu/ziarulunirea.ro

Sportivul Iulian Sipu, legitimat la CS GreenFit Alba Iulia, a câștigat Cupa României, competiție de culturism și fitness.

Sportivul Iulian Sipu a adus rezultate remarcabile pentru Clubul Sportiv GreenFit Alba Iulia, în cadrul Cupei României la Culturism. Pregătit de către cunoscutul antrenor albaiulian, Lucian Nicolescu, Iulian și-a atins obiectivul mult dorit, câștigarea Cupei României, scrie ziarulunirea.ro

Culturismul, un sport foarte subestimat, care de multe ori este privit cu indiferență, necesită extrem de multă pregătire și dedicare pentru a ajunge la rezultatele dorite.

”Urmează pregătirea pentru Campionatul Balcanic”, anunță Iulian Sipu

Un astfel de exemplu este Iulian Sipu, sportiv legitimat în cadrul Clubului Sportiv GreenFit Alba Iulia, care, cu multă dăruire, motivație și determinare a câștigat Cupa României, competiție de culturism și fitness, la categoria Men’s Physique Seniori, 179 cm.

”M-am pregătit pentru acest concurs după programele trimise online de antrenorul meu Lucian Nicolescu, având ca obiectiv câștigarea Cupei României. Am avut parte de mulți concurenți în competiție și mă bucur că am atins obiectivul, adăugând încă un titlu de campion în palmaresul CS GreenFit Alba Iulia. Întrucât am fost cooptat în lotul național, urmează pregătirea pentru Campionatul Balcanic. Mulțumesc pe această cale antrenorului Lucian Nicolescu și terapeutului Nicoleta Nicolescu care mă îndruma mereu pe calea spre succes!”, a declarat Iulian Sipu, conform sursei citate.

Lucian Nicolescu, omul din spatele trofeului câștigat de Iulian Sipu

Un rol extrem de important în pregătirea pentru concurs îl joacă antrenorul, iar priceperea lui Lucian Nicolescu a ajutat extrem de mult în „propulsarea” lui Iulian în fruntea clasamentului.

”Iulian este de patru ani membru al clubului nostru sportiv, GreenFit Alba Iulia. Numărăm tot atâția ani de reușită, munca noastră fiind răsplătită cu medalii la competițiile de nivel național și internațional. Pregătirea sa este una simplă pe care o adaptăm permanent după nevoile sale. Este un sportiv disciplinat și comunicativ, calități care pavează drumul său spre reușită. Cu așa sportiv să tot lucrezi! Felicitări, Iulian!”, a declarat Lucian Nicolescu, antrenorul campionului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel