Cine este deputatul cu rol cheie în cumpărarea terenului lui Băsescu

basescu ioana
basescu ioana

Un deputat a jucat un rol cheie în cumpărarea terenului Ioanei Băsescu. Este vorba despre deputatul PDL Vasile Iliuță. El a explicat ce rol a avut în cumpărarea terenului, care este "noroc chior pentru familia Băsescu". 

Un grup de italieni s-a ocupat de comasarea celor 290 de hectare. Ei au așteptat mai bine de un an un cumpărător, prețul terenului nefiind deloc mic, a dezvăluit deputatul, la România TV.

Adrian Rădulescu a fost informat primul despre teren 

Deputatul a mai spus: "A fost o excepţie acel teren pe care a putut să-l comaseze un grup de italieni. Adrian Rădulescu a fost informat printre primii care puteau să-l cumpere. Că nu l-a comandat Adrian Rădulescu, că l-a cumpărat un preşedinte... a fost o coincidenţă că m-am întâlnit cu Adrian Rădulescu şi i-am spus că există acel teren de vânzare în zona Călăraşiului. Fiind vechi prieten şi în funcţii şi pentru că ne-a ajutat tot timpul când am avut probleme la nivelul Ministerului Agriculturii cu mare plăcere i-am oferit această informaţie".

Afaceri în agricultură și președintele Camerei Agricole Călărași

Deputatul PDL este și un om prosper om de afaceri în agricultură, dar, în același timp, este și preşedintele Camerei Agricole Călăraşi. Iliuță gestionează nu mai puţin de 4500 de ha, dar însă susține că nu există conflict de interese pentru că nu este remunerat. Miron Mitrea îl trimite la noul cod penal, unde scrie că "orice politician aflat într-o funcţie care votează ceva care îi creează un beneficiu nu numai ca este incompatibil, este penal".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel