Cine este Claudia Ana Moarcăș, propunerea pentru Ministerul Muncii în guvernul Dacian Cioloș

Claudia Ana Moarcăș  are 49 de ani.  Potrivit CV-ului, între 1986 și 1990 Claudia Ana Moarcăș a urmat cursurile Facultății de Drept a Universității București terminând cu media 10, ca șefă de promoție.

Claudia Ana Moarcăș este căsătorită cu Doru Romulus Costea, actualul ambasador al României în China și este doctor în Drept.

Claudia Ana Moarcăș. În 1991 a plecat la Geneva pentru studii aprofundate în Dreptul muncii și securității sociale. Între 1993 și 1994 a urmat cursuri universitare de relații internaționale la MAE, terminate cu media 9,93. Doctor în drept în 1996 cu o lucrate despre sindicate.

Claudia Ana Moarcăș. Potrivit CV-ului ea a activat anterior tot in cadrul unitatii de invatamant superior din 1991, fiind pe rand, preparator, asistent, lector si conferentiar universitar.Din 2012, este profesor universitar la Facultatea de Drept a Universității din București unde predă Dreptul Muncii.

Claudia Ana Moarcăș. Între 2001 și 2002 a fost adjunct al Avocatului Poporului și secretar general adjunct în Ministerului de Externe coordonând departamentul de Resurse Umane.

Între 2005 și 2008 a fost consultant OMPI, ONU, Geneva, Elveția, unde s-a ocupat de organizarea de cursuri de formare, a seminariilor și conferințelor pentru magistrați, polițiști și funcționari publici și a congreselor mondiale.

[citeste si]

Claudia Ana Moarcăș este, din octombrie 2012, profesor universitar la Facultatea de Drept, in domeniile Dreptul muncii, Dreptul securităţii sociale si Drept social european. In 2001-2002 a fost adjunct al Avocatului Poporului, in 2001 fiind si secretar general adjunct in Ministerul Afacerilor Externe.

De asemenea, din 2011 este director al Departamentului de drept privat din facultatea de drept.

Claudia Ana Moarcăș. In CV, Claudia Moarcas Costea mentioneaza ca a fost, in 1998 si 2014, profesor invitat la celebra universitate Sorbona.

Intre 2002 si 2008 a fost consultant Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale din cadrul ONU.

Claudia Ana Moarcăș. In martie anul acesta, aceasta  a fost printre cele trei nominalizari in urma interviurilor sustinute la Ministerul Justitiei, pentru functia de judecator la Curtea de Justitie a Uniunii Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel