Cine este Christel Țopescu, propunerea lui Klaus Iohannis pentru CA al TVR

Foto: Facebook Christel Ungar
Foto: Facebook Christel Ungar

Administrația Prezidențială a anunțat, luni, că propunerea președintelui Klaus Iohannis pentru Consiliul de Administrație al TVR este Christel Țopescu. 

Christel Ungar Ţopescu este redactorul-şef al redacţiei Emisiuni în limba germană de la TVR, Akzente, potrivit tvrplus.ro. În 2003, Akzente a primit de la CNA premiul pentru cea mai bună emisiune în limba minorităţilor conlocuitoare.În 2009 Christel Ungar Ţopescu a primit în cadrul Galei Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) un premiu pentru interviul cu violonista Anne Sophie Mutter.

Christel Ungar Țopescu, propunerea lui Klaus Iohannis în CA al TVR, mai este poetă și interpretă de jazz. Ea este soția lui Cristian Țopescu (77 ani), care este un fost comentator sportiv și politician român, dar și tatăl prezentatoarei de televiziune Cristina Țopescu.

În 2015, spynews.ro, scris despre legătura dintre Christel Țopescu și Klaus Iohannis, fiind vorba despre etnie. "Participam la nişte spectacole sportive şi eu prezentam un fel de parte sportivă. La un moment dat, fiind în culise, am auzit pe cineva cântând la pian. Am văzut-o şi mi-a plăcut foarte mult de ea. Asta se întâmpla pe lângă Sibiu. A intrat mai târziu la televiziune după un concurs şi aşa am rămas împreună. De atunci muzica face parte din ambianţa familiei noastre. Am învăţat de la soţia mea corectitudina nemţească. Ea este saşă şi acel lucru este cel mai important. Mai este cineva în zilele noastre de aceeaşi etnie care este la fel de corect, dar nu îmi permit să îi spun numele pentru că este o persoană importantă", a declara Cristian Ţopescu atunci pentru sursa citată. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel