Urmărește emisiunea live


Cine era omul din campania lui Iohannis care a murit. Mesaje dureroase

Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei online a președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014, a murit într-un accident rutier produs, aseară, pe DN2, la intrarea în localitatea Roşiori, comuna Vadu Moldovei, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Ioan Dan Niculescu a absolvit Facultatea de Drept la Iaşi în 2002, dar nu a profesat ca avocat, ci a intrat în publicitate ca freelancer. În 2004 şi-a deschis deschis propria agenţie de creaţie, Argo Media, iar în 2011 şi-a încercat puterea de branding cu un produs propriu, Sosul Iute de Doamne Fereşte, definindu-se de atunci şi "creatorul primului sos picant românesc şi a altor delicatese şi coloniale cu atitudine", scrie Businessmagazin.

Printre proiectele sale de la Argo se numără crearea manualului de brand şi a sistemului de identitate vizuală a PNL, iar printre clienţii enumeraţi pe site, alături de Cotnari SA, Irina Schrotter, Ramada sau Ford, se numără şi preşedintele Klaus Iohannis, pentru care a lucrat, alături de Radu Negulescu şi Vlad Tăuşance, în crearea şi implementarea strategiei de comunicare online.

Zeci de mesaj pe Facebook

Prietenii îl plâng pe Ioan Dan Niculescu. După tragicul eveniment, pe pagina sa au fost postate zeci de mesaje de triste.

(w670)

"Azi dimineata am avut un șoc. Am tot sperat că e o farsă, că nu poate fi adevărat, dar este... Câteodată oamenii pleacă din viață brusc, lăsând un gol și o mulțime de întrebări... Totuși omul acesta avea răspunsuri! Un trecător... Ioan Dan Niculescu... poate că nu e trist decît pentru noi, cei rămași...", "O sursă de inspirație fără egal, un mentor și în primul rând un suflet luminat. Recent l-am întrebat cum e și mi-a zis "ca un animal, într-un camion, în drum poate spre abator, poate spre alt grajd, poate spre libertate..." spre libertate... Odihnește-te în pace, Ioan!", "Ionut, inca nu imi vine sa cred ce vad...Te stiu de cand mergeam cu ai nostri la revelioane la Vatra Dornei si faceam nazbatii intr-o vila comunista sau stateam in delta pana refuzam sa mai mancam, ca totul mirosea a peste... Sper sa gasesti locuri minunate acolo unde ai plecat...RIP, Ioan Dan Niculescu!" - au fost doar câteva din mesajele triste care au fost postate pe pagina lui Ioan Dan Niculescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel