Cine e Mihai Radu, ultimul finalist iUmor

Seara trecută, în semifinala iUmor, Mihai Radu, șoferul de ridesharing din București, i-a cucerit cu numărul său de stand-up pe Delia, Monica Bîrlădeanu, Mihai Bendeac și Cheloo, astfel obținând ultimul locul în marea finală iUmor de duminica viitoare.

Semifinala iUmor s-a impus ca lider de audienţă la nivelul publicului cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, iar cel mai nou episod iMai Mult Umor a fost lider de piaţă, la nivelul tuturor targeturilor. 

Seara trecută, cea mai nouă ediție iUmor, difuzată în intervalul 19:59-24:00, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 5.6 puncte de rating și 20.4% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, care, cu cea mai nouă ediţie Survivor, a înregistrat o medie de 4.8 puncte de rating și 17.5% cotă de piață. În minutul de aur, 21.50, aproape 1,3 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1. 

În semifinala iUmor de seara trecută, Monica Bîrlădeanu s-a reîntors la pupitrul juraților pentru a analiza împreună cu Delia, Mihai Bendeac și Cheloo care dintre cele opt numere este demn de finala iUmor de săptămâna viitoare. Fachirul din Periș și Țăcăneală, Magicianul Verdini, Alin Burlacu, Cristi Toma și Andrei Vasilescu, Mihai Radu, Luca Lombardo, Roxana Condurache, dar și Abel Megyes au urcat seara trecută pe scena iUmor, dornici să demonstreze că au ceea ce trebuie pentru finala acestui sezon. Cel care a obținut toate cele patru voturi pozitive și pe care jurații și-au dorit să îl revadă în finala de duminica viitoare a fost Mihai Radu, șoferul de ridesharing din București. Concurentul și-a câștigat locul în finala acestui sezon povestindu-le juraților despre cum și-a cunoscut soția, dar și relatând o altă întâmplare din viața lui de șofer. „Cred că stilul meu de a povesti a plăcut publicului, dar și faptul că sunt uman. Foarte mulți oameni mă opresc pe stradă pentru că își doresc să facă poze cu mine”, a dezvăluit Mihai Radu înaintea semifinalei. Numărul de stand-up pe care concurentul l-a adus în fața juraților și a publicului l-a ridicat în picioare pe Mihai Bendeac, care aplaudând a spus: „Ceea ce am văzut este, de fapt, esența acestei emisiuni. Cineva care în mod natural este comic, are șansa să facă o carieră din stand-up  doar urcând pe această scenă. Cred că ar trebui să înceapă să ți se întâmple lucruri pe care le meriți”. Monica Bîrlădeanu, cea de-a patra jurată a semifinalei de ieri, s-a declarat, la rândul său, încântată de momentul concurentului, și a spus: „Mi se pare foarte valoros când cineva sparge bariera dintre spectator și cel de pe scenă și reușește astfel să mă aucă în povestea lui”. „Concurentul a avut o sclipire artistică în această seară, s-a autodepășit și mă bucur foarte tare pentru el”, a dezvăluit Cheloo, în timp ce Delia l-a lăudat pe concurent spunându-i: „Ești foare firesc, natural și simpatic, acesta cred că este secretul pentru care ai lipici la public”. 

Mihai Radu merge în finala sezonului 12, unde se va întâlni cu ceilalți doisprezece concurenți câștigători ai edițiilor din audiții. Claudia Amuzică, Ștefan Darisian Luncanu, Dragoș Stan, Eduard Moise, Emanuel Bighe, Radu Giurca, Rikito Watanabe, Roxana Chiperi, Emanuel Doduț, Scuze Noi, Vlad Barbu, Zsolt Rosznai și Mihai Radu sunt concurenții care vor urca pe scena iUmor în finala sezonului 12, difuzată duminica viitoare, de la 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel