Cine e a creat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la dineul de gală găzduit de Regele Spaniei

Cine e a creat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la dineul de gală găzduit de Regele Spaniei / Foto: Facebook Klaus Iohannis
Cine e a creat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la dineul de gală găzduit de Regele Spaniei / Foto: Facebook Klaus Iohannis

Află în articol cine a creat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la dineul de gală găzduit de Regele Spaniei.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi Prima Doamnă, Carmen Iohannis, au participat marți la dineul de gală oferit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia în onoarea Șefilor de Stat și de Guvern la Madrid, cu ocazia Summit-ului NATO. După eveniment, rochia roz a soției președintelui român a fost intens comentată în spațiul public, iar mulți s-au întrebat de unde și-a luat Prima Doamnă ținuta.

Asta pentru că majoritatea ținutelor purtate de participanții dineului de la Palatul Regal au fost clasice, sobre, în culori închise. Prima doamnă a României a ieșit însă în evidență prin ținuta pe care a purtat-o. Carmen Iohannis a purtat o rochie roz fucsia, cu aspect lucios și cu o croială peste genunchi, la care a asortat o pereche de sandale, nude, descoperite, cu baretă.

Regina Spaniei, Letizia, a îmbrăcat o rochie lungă, neagră, la care a asortat o pereche de pantofi negri cu toc subțire. Brigitte Macron a optat pentru o rochie turcoaz, pantofi negri și o geantă mică neagră. Jill Biden a ales un costum alb și o pereche de sandale cu cristale, scrie RomâniaTv.net.

Cine e a creat rochia purtată de Carmen Iohannis

Rochia purtată de soția președintelui României ar aparține designerului Eli Lăslean.

"La dineul de gală de la Madrid, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie elegantă, din tafta satinată, realizată în atelierele ELLIS, pentru această ocazie. Decupajele de broderie cu fir argintat aplicate pe mâneci au completat linia rochiei de o simplitate studiată și foarte feminină. Mulțumim, Carmen Iohannis, pentru încrederea acordată!", au transmis reprezentanții designerului Eli Lăslean, potrivit Realitatea.net.

Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden. A purtat una asemănătoare la alegerile din 2020

Reamintim că Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a impresionat prin prezență la întâlnirea cu Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, din București. 

Ținuta lui Carmen Iohannis a fost apreciată de designerul român Cătălin Botezatu, care a subliniat că-n acest sezon imprimeurile, în special cele florale, sunt vedete! Cătălin Botezatu a afirmat că atât ținuta lui Carmen Iohannis, cât și cea a lui Jill Biden au fost primăvăratece, fiind în ton cu momentul și cu vremea. De asemenea, designerul român spune că pantofii primei doamne a României au completat foarte bine ținuta. Cele două doamne, una a României, cealaltă a Americii, au părut că se înțeleg de minune, cu atât mai mult cu cât ambele sunt profesoare de engleză, chiar și așa, la un ocean distanță! Jill Biden, în vârstă de 71 de ani, a efectuat o vizită simbol în România, cu o puternică încărcătură emoțională. Ea a decis să fie alături de copiii ucraineni de Ziua Mamei, sărbătorită în America în acest weekend. A apreciat eforturile României și românilor și, alături de Carmen Iohannis, s-a bucurat în mijlocul copiilor, emoționându-se alături de mamele lor, îndurerate de destinul țării vecine și de tragediile personale. 

Revenind la ținutele care au atras doar cuvinte de laudă, aflăm că rochia Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, este una din mătase 100% naturală. Andreea Tincu a creat rochia care costă 2.450 de lei, adică puțin peste 500 de dolari americani. Rochia este la bază roșie și are un imprimeu cu flori albastre și cloș amplu, care-i scoate talia în evidență. Prima Doamnă a ales să accesorizeze rochia cu o geantă albă și cu o pereche de pantofi în culoarea roz pal. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel