Cine conduce lupta cu pandemia. Prefectul de Neamţ, poze cu interlopii. I se cere demisia de onoare

George Lazăr, prefectul de Neamţ şi şeful CJSU, omul care ar trebui să conducă lupta cu pandemia în judeţul Neamţ, a fost surprins în mai multe fotografii alături de personaje controversate. 

Prefectul George Lazăr apare în mai multe fotografii alături de Iulian Iosub, alias Rățoi, membru de vază al Clanului Țâță.

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a reacţionat. 

Am aflat din presă... prefectul de la Neamț este prieten cu clanurile de interlopi. Nu aruncăm noi cu invective, sunt lucruri semnalate în presă. Oameni care au luat 25-27 de ani de închisoare pentru încălcarea legii. Prefectul de Neamţ, care vine cu pieptul în faţă şi ne spune că face, că drege. La Neamţ, unde s-au întâmplat şi nişte lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple. Iată ce prietenii are. Dacă ne gândim la nivel de ţară, credeţi că e singurul caz?

Eu am citit în presă locală cum oameni numiți de guvernul PNL în funcții importante că reprezentanți ai Guvernului în teritoriu sunt prieteni și merg împreună și fac afaceri cu cele mai odioase clanuri de interlopi”, a spus Gabriela Firea la România TV. 

Liderul grupării "Academia Infractorilor Români", Adrian Botez, zis "Țâță", a fost condamnat în noiembrie 2016 de Curtea de Apel Bucureşti la 24 de ani, două luni şi 20 de zile de inchisoare de închisoare cu executare şi ar trebui să plăteasca un milion de lei cheltuieli judiciare. Decizia este definitiva.

I se cere demisia de onoare 

"Ca urmare a informațiilor apărute în presa națională în aceste zile, PSD Neamț solicită public prefectului George Lazăr să le explice cetățenilor din județul Neamț care sunt legăturile sale cu personaje ce fac obiectul unor anchete sau care au fost deja condamnate pentru nerespectarea legii și dacă are vreo obligație de orice fel față de aceste persoane”, transmite PSD Neamţ, conform Antena3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel