Cine ar putea prelua tricoul cu numărul 10, purtat de Messi la Barcelona

Messi, făcut praf de un ziar spaniol: Lipsit de motivaţie, într-o formă fizică precară, confuzie și reticență
Messi, făcut praf de un ziar spaniol: Lipsit de motivaţie, într-o formă fizică precară, confuzie și reticență

FC Barcelona i-a propus lui Coutinho să preia tricoul cu numărul 10 purtat de Messi.

Responsabilii clubului spaniol de fotbal FC Barcelona i-au propus internaţionalului brazilian Philippe Coutinho să preia tricoul cu numărul 10 purtat timp de mai bine de un deceniu de starul argentinian Lionel Messi, plecat în această vară la Paris Saint-Germain, scrie El Mundo Deportivo.

"După 13 ani de domnie a lui Messi cu '10' pe spate şi făcând din acest număr un adevărat simbol, Barca începe o nouă etapă fără argentinian, care în vara anului 2008 a moştenit acest număr de la Ronaldinho. Acum, după plecarea lui Leo la PSG, Barca nu doar că a rămas orfană de cel mai bun jucător din lume, dar fără el, numărul său este de asemenea vacant", scrie ziarul catalan.

El Mundo Deportivo precizează că Philippe Coutinho nu a dat deocamdată curs propunerii oficialilor Barcelonei, dorind să se mai gândească dacă o va accepta sau nu. Brazilianul a purtat tricoul cu numărul 7 în timpul primei sale etape pe Camp Nou, iar în sezonul trecut a evoluat cu numărul 14, atribuit deocamdată albanezului Rey Manaj. Couthino a mai jucat cu numărul 10 pe spate la echipele FC Liverpool şi Bayern Munchen.

FC Barcelona i-ar putea rezilia unilateral contractul lui Samuel Umtiti

Clubul de fotbal FC Barcelona i-ar putea rezilia unilateral contractul lui Samuel Umtiti, fiind nemulţumit de atitudinea acestuia, scrie ziarul spaniol Sport. Barcelona şi-a pierdut răbdarea cu Umtiti şi nu exclude să-i rezilieze unilateral contractul fundaşului francez, dacă acesta nu va accepta zilele viitoare una din ofertele pe care le are de la echipe din Ligue 1. Barca a procedat deja astfel cu Matheus Fernandes.

Umtiti, care a fost folosit puţin în sezonul trecut din cauza accidentărilor, a primit minute de joc în primele două amicale ale verii, însă nu a avut evoluţii bune şi clubul l-a anunţat că nu va mai conta pe serviciile sale. Umititi nu vrea însă să plece de la Barca, iar gruparea catalană ar putea fi nevoită să-i rezilieze unilateral contractul. Campion mondial cu naţionala Franţei în 2018, Umtiti a venit în 2016 la Barca, unde în primele două sezoane a fost un jucător important, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel