Cine ar putea fi viitorul premier. Scenariul lansat de Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta susține că Liviu Dragnea ar putea fi premierul dat de PSD după alegerile parlamentare de la sfârșitul anului. Dar nu obligatoriu. PSD ar avea și alte variante. 

Victor Ponta nu e primul care ar merge pe mâna lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier. Însă, Liviu Dragnea ar vrea să rămână președintele PSD după alegeri și susține că are rezerve pentru varianta ca președintele partidului să fie și prim-ministru, pentru că nu pot fi gestionate bine amândouă în același timp, iar partidul e mai important. În urmă cu câteva săptămâni era lansat un scenariu bazat pe informații din surse confidențiale că alegerile parlamentare sunt un test pentru Liviu Dragnea și PSD ar putea fi decapitat în cazul unui scor sub ceea ce-și propun social-democrații. 

Fostul premier Victor Ponta, care s-a aflat în situația pe care o refuză Liviu Dragnea acum, a declarat, la România TV, că viitorul premier ar putea fi din fostul Guvern condus de el.  

"Dacă domnul Dragnea, din diferite motive, nu o să vrea să fie prim ministru, atunci eu vă pot spune sunt câţiva dintre foştii noştri colegi de Guvern, ai mei şi ai lui Liviu Dragnea, că era vicepremier atunci, care ar putea să fie foarte buni prim miniştri pentru că au şi experienţa necesară. Mă întrebaţi ca model, eu totdeauna aşa am văzut, că au mers bine ţara şi Guvernul când liderul partidului era şi prim ministru. Dar nu e obligatoriu să fie aşa", a declarat Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel