Urmărește emisiunea live



Cine ar fi ”agentul” despre care George Simion a spus că-l urmărește. Victor Ponta: Știu cum se lucrează. Eu am prins vremuri cumplite, acum e chiar bine

captură video
captură video

Fostul premier Victor Ponta a avut o intervenție telefonică unde a comentat cele mai noi declarații ale președintelui AUR, George Simion, cel din urmă susținând că a fost spionat timp de mai multe zile de un tânăr agent. 

În cadrul emisiunii Descoperiți, cu Andreea Sava, la Antena 3 CNN, Victor Ponta a avut o intervenție telefonică unde a comentat cele mai noi declarații ale lui George Simion. În spațiul online românesc circulă un videoclip postat de George Simion pe pagina sa de Facebook. În cadrul videoclipului acesta are o interacțiune aprinsă cu un tânăr care, după spusele președintelui AUR, îl urmărește constant de câteva zile. Într-un final, președintele AUR îl filmează pe acesta cum intră în clădirea guvernului, fără să fie legitimat de jandarmi. Jandarmii prezenți nu au vrut să ofere detalii despre identitatea tânărului. 

"Nici nu știu și nici n-am mandat să spun eu cine e, dar bănuiesc. Știu cum se lucrează"

"Nici nu știu și nici n-am mandat să spun eu cine e, dar bănuiesc. Știu cum se lucrează. Bănuiesc că e un băiat de la jandarmi. Jandarmeria are băieți tineri care nu sunt în uniformă de jandarmi, ci sunt în civil. Sunt puși în diverse situații. Fie că e vorba de meciuri de fotbal, de adunări politice, se întâmplă. E normal lucrul acesta. Doar că băiatul nu a fost prea vigilent din moment ce l-a remarcat George Simion.  Acum dacă îmi permiteți o glumă, dacă era de la SPP nu cred că îl întreba George Simion pe el. (...) Nu știu cine e băiatul respectiv. Dacă e de la jandarmi, probabil că o să-l certe șefii lui că a fost deconspirat, ca să zic așa. Dar nu mi se pare că problema României e poliția politică. Eu am prins vremurile alea cumplite în 2014, 2015, 2016, cu Kovesi, cu Portocală, care se duceau și luau mandate de la judecători, ne urmăreau pe toți, ne băgau în dosare. Nu mai suntem atunci. Slavă Domnului că nu mai suntem atunci! George Simion trebuia să prindă vremurile alea ca să se plângă. Acum e chiar bine. Însă, din nou spun, cred și sper să nu avem probleme de acest gen în campania electorală și măcar la București, dacă în restul țării nu sunt surprize, să avem alt primar decât cel actual", a declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel