Cine a vrut autograf de la Iohannis

Iohannis
Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis îşi doreşte ca volumul său „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”, prezentat miercuri la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, să fie pe placul multor români.

„Sper că această carte pe care am prezentat-o, că de lansat am lansat-o mai demult, va fi pe placul multor români şi pentru că afacerile europene sunt extrem de importante pentru noi - şi îmi doresc ca oamenii să fie mai bine informaţi -, dar şi pentru cititul în România sper să îşi aducă un pic de contribuţie', a afirmat şeful statului, după sesiunea de autografe de aproximativ o jumătate de oră de la Bookfest.

Desfăşurată la standul Curtea Veche Publishing, sesiunea a prilejuit publicului, majoritar tânăr, să ia un autograf de la preşedinte şi să se fotografieze cu acesta. Printre cei care au solicitat un autograf de la şeful statului s-a aflat şi ambasadorul Franţei în România, Michele Ramis, precum şi preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, liberalul Gigel Ştirbu, potrivit Agerpres.

Pe parcursul prezenţei la salon, Klaus Iohannis a mers la standuri, a vorbit cu editorii şi cu cititorii, aceştia din urmă făcându-şi numeroase selfie-uri cu preşedintele. La standul Marii Britanii, invitatul de onoare al acestei ediţii a Bookfest, Klaus Iohannis s-a întreţinut cu ambasadorul Andrew James Noble, cu directorul British Council România, Nigel Bellingham, cu scriitoarea Arabella McIntyre-Brown, autor britanic stabilit în România, de la care a primit o carte.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel