EXCLUSIV  Cine a provocat criza politică din România. Daniel Gheorghe, PNL: Se încearcă aruncarea pisicii dintr-o curte în alta

Mihai Ciobanu / 11 feb 2020 / 12:06 Salveaza PDF Comentarii
Parlamentul României
Parlamentul României
Deputatul Daniel Gheorghe (PNL) a vorbit despre alegerile anticipate şi despre motivele pentru care apreciază că acestea sunt necesare, în acest moment, în România. 

"România se află într-o criză politică pe care eu nu aş considera-o determinată de una dintre forţele politice sau de o personalitate politică, aşa cum se încearcă a se arunca pisica dintr-o curte în alta, ci mai limpede de atât, eu văd această criză politică o consecinţă a alegerilor anului 2019 – europarlamentare şi prezidenţiale.

În acest moment, avem de a face cu o situaţie care aduce argumente solide în favoarea unui parcurs care să meargă spre alegeri anticipate: avem o majoritate parlamentară delegitimată prin votul succesiv al cetăţenilor din 2019 şi o majoritate care nu mai exprimă alegerile politice de la acest moment din România", a declarat, într-un interviu acordat DC News, deputatul liberal Daniel Gheorghe.

VIDEO: 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24