EXCLUSIV  Cine a provocat criza politică din România. Daniel Gheorghe, PNL: Se încearcă aruncarea pisicii dintr-o curte în alta

Parlamentul României
Parlamentul României
Deputatul Daniel Gheorghe (PNL) a vorbit despre alegerile anticipate şi despre motivele pentru care apreciază că acestea sunt necesare, în acest moment, în România. 

"România se află într-o criză politică pe care eu nu aş considera-o determinată de una dintre forţele politice sau de o personalitate politică, aşa cum se încearcă a se arunca pisica dintr-o curte în alta, ci mai limpede de atât, eu văd această criză politică o consecinţă a alegerilor anului 2019 – europarlamentare şi prezidenţiale.

În acest moment, avem de a face cu o situaţie care aduce argumente solide în favoarea unui parcurs care să meargă spre alegeri anticipate: avem o majoritate parlamentară delegitimată prin votul succesiv al cetăţenilor din 2019 şi o majoritate care nu mai exprimă alegerile politice de la acest moment din România", a declarat, într-un interviu acordat DC News, deputatul liberal Daniel Gheorghe.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel