SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN: Cine a prezis retragerea româncei din turneul de la SYDNEY

Foto - Facebook.com
Foto - Facebook.com

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a renunțat la turneul de la Sydney, din cauza unor probleme medicale, chiar înainte de primul meci pe care trebuia să-l dispute în Australia. Retragerea româncei de pe locul 3 WTA a fost anticipată însă cu câteva zile înainte, de către Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup.

Citește și: Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney


SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN. În urmă cu câteva zile, imediat după ce Simona Halep a triumfat la Shenzhen, căpitanul nejucător din echipa de Fed Cup a României a prezis, într-o intervenţie telefonică la Dolcesport, decizia pe care numărul 3 mondial o va lua în competiția de la Sydney.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN. "E posibil ca la Sydney să joace foarte bine sau să nu joace deloc. Depinde de cum se simte ea. În general, înaintea turneului de la Australian Open, sau de Grand Slam, la general, turneele premergătoare nu prea sunt, nu se potrivesc rezultatele. Nu tot timpul câştigă jucătoarele mai bine cotate. Uneori nu joacă într-o formă fantastică, ori se retrag ca să fie în formă la Australian Open", spunea atunci Alina Tecşor, citată de gsp.ro.

Vezi și: Simona Halep i-a luat fața Sharapovei înainte de Australian Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel