Cine a cumpărat PIC Pitești, al lanțului de magazine din scandalul Penescu

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services, lichidatorul Pic S.A., anunță că a finalizat vânzarea Hipermaketului PIC Piteşti unor investitori români.

„Tranzacția s-a realizat în urma unei proceduri de supraofertare, actualul cumpărător oferind un preţ mai ridicat decât societatea cu care se încheiase în prealabil un antecontract. Ne bucurăm că am reuşit să creăm premisele unui proces competitiv, prin care s-a reuşit maximizarea valorii activului şi implicit a gradului de recuperare a creanţelor creditorilor”, a declarat Sorin Vlad, Senior Manager PwC România.

În decembrie 2013 un alt hypermarket din patrimoniul Pic, cel din Oradea, a fost vândut unei societăţi din grupul maltez Alf Mizzi & sons Ltd.

„În momentul de faţă suntem în procedură de vânzare şi pentru celelalte trei hypermarketuri rămase în patrimoniul Pic. Există interes atât din partea unor importanţi oameni de afaceri locali, cât şi din partea unor firme internaţionale care nu sunt încă prezente pe piaţa românească, dar nu am ajuns încă la o înţelegere acceptabilă din punct de vedere financiar. Suntem însă încrezători că în curând vom realiza noi tranzacţii pe acest proiect”, a spus Cristian Răvăşilă, Senior Manager, Liderul Echipei de Servicii de Restructurare a Afacerii, PwC România.

Pic SA a intrat în procedură de faliment în anul 2012 şi mai deține încă trei hipermarketuri, la Brăila, Călăraşi şi Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel