Cine a convins-o pe Anca Pandrea să nu se sinucidă

anca pandrea dc
anca pandrea dc

Anca Pandrea a vorbit despre persoana care a convins-o să nu recurgă la sinucidere după moartea lui Iulie Darie. Totodată, în această iarnă, la invitația unor prieteni stabiliți în Viena, Anca Pandrea (66 de ani) urma să plece din București  pentru a petrece Anul Nou împreună, dar a declinat invitaţia.

 “Am renunţat la acest gând după ce am vorbit cu Carmen Harra, care m-a liniştit şi mi-a spus că Iurişca al meu e bine”, a declarat Anca Pandrea, la o lună şi jumătate după ce Iurie Darie s-a stins din viaţă, la vârsta la 83 de ani. Actriţa a petrecut singură Crăciunul, deşi a avut mai multe invitaţii la masă.
La invitația unor prieteni stabiliți în Viena, Anca Pandrea urma să plece ieri din București  pentru a petrece Anul Nou împreună.
Numai că actrița s-a răzgândit în ultima clipă, simțindu-se vinovată pentru faptul că va trebui să stea departe de casă, și implicit de mormântul lui Iurie Darie. "Nu pot să-l las pe Iurișca singurel. Mi-am cerut scuze prietenilor și le-am spus să returneze biletul de avion pe care îl luaseră pentru mine. De Crăciun am fost cu prietena mea și verișoara din Grecia acasă, unde am pregătit masa, apoi am mers la mormânt, am stat cu copilul meu. De Revelion voi face la fel. Nu aș putea ca după 26 de ani să fiu fără el. Sărbătorile au rămas la fel pentru că-l simt aproape, vorbesc cu el și nu m-ar fi lăsat sufletul să plec din locul în care am stat o viață", a spus Anca Pandrea, potrivit Click.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel