CINCINNATI. Simona Halep - Lesia Tsurenko, SCOR, 18 august 2018

Simona Halep
Simona Halep

CINCINNATI. Simona Halep - Lesia Tsurenko, SCOR. Meci greu Simona Halep o întâlnește, în sferturile de finală, pe Lesia Tsurenko. 

Simona Halep s-a calificat în semifinale după victoria în fața ucrainencei Lesia Tsurenko, 29 de ani, 44 WTA, scor 6-4, 6-1, după o oră și 15 minute.

Liderul mondial va juca în semifinale împotriva bielorusei Aryna Sabalenka (34 WTA), care a învins-o în sferturi pe Madison Keys (13 WTA), scor 6-3, 6-4. În cealaltă semifinală se întâlnesc Petra Kvitova (6 WTA) și Kiki Bertens (17 WTA).

CINCINNATI. Simona Halep - Lesia Tsurenko, SCOR. Meci greu

Setul 1 s-a încheiat cu  6 - 4 pentru Simona Halep. 


A fost din nou reprogramat pentru 1:15. 

UPDATE: Se pare că începe la 00:55. 

UPDATE: Partida a fost reprogramată pentru ora 00:40. 

CINCINNATI. Simona Halep - Lesia Tsurenko, SCOR. Meci greu Simona Halep a trecut astăzi în sferturile de finală după un meci în două seturi. 

CINCINNATI. Simona Halep - Lesia Tsurenko, SCOR. Meci greu Românca se bucură de doar câteva ore de recuperare. Meciul ar urma să aibă loc la ora 00:00 a României. 

CINCINNATI. Simona Halep - Lesia Tsurenko, SCOR. Meci greu Problema este că Simona Halep o întâlnește în sferturile de finală pe ucraineanca Lesia Tsurenko, neînvinsă în ultimele patru meciuri.

CINCINNATI. Simona Halep - Lesia Tsurenko, SCOR. Meci greu Aceasta este una dintre revelațiile turneului de la Cincinnati. Lesia Tsurenko a învins-o pe Garbine Muguruza. Are 29 de ani și este locul 44 WTA. Cu toate acestea, până acum Simona Halep a câștigat toate meciurile directe în fața acesteia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel