Cifre măsluite COVID-19. Marcel Ciolacu spune că Voiculescu îi şantajează pe Orban şi Iohannis

Facebook Vlad Voiculescu
Facebook Vlad Voiculescu

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, spune că Vlad Voiculescu a menţionat că datele privind cazurile de infectare cu coronavirus sunt manipulate pentru a-i şantaja pe Ludovic Orban şi Klaus Iohannis şi a-i face pe aceştia să nu mai ceară schimbarea lui din funcţia de ministru al Sănătăţii. 

"Este un atentat la siguranţa statului român. Categoric sunt manipulate cifrele, în continuare. Ba mai mult, eu văd două infracţiuni. Să ştiţi că dl Vlad Voiculescu nu a ieşit fiindcă i s-a năzărit. El de fapt a aflat că va fi schimbat din funcţie şi ce a postat este un şantaj la Orban şi la Iohannis, prin care le transmite că dacă insistă să fie schimbat, va veni cu date prin care va demonstra că au atentat la siguranţa statului român. Am văzut că acum dl Vlad Voiculescu bate în retragere, dar faptele rămân. 

Cred că Ministerul Public s-a autosesizat şi a început deja o anchetă. Ceva mai groaznic decât să manipulezi din interes electoral şi să restrângi drepturi şi libertăţi din interese electorale nu a făcut nimeni în România", a spus Marcel Ciolacu la România TV. 

Ce a spus Vlad Voiculescu 

Amintim că marţi seară, ministrul Vlad Voiculescu a explicat, într-un comentariu pe Facebook la o postare a Violetei Alexandru, că datele privind infectarea cu coronavirus au fost schimbate "din pix" înainte de alegerile parlamentare. 

„Dragă Violeta, avem nevoie să construim încredere și vom reuși doar dacă spunem mereu adevarul. Felul “inovativ” în care a fost calculată incidența înainte de alegeri mi-a ridicat câteva semne de întrebare:

1) din calcul au fost eliminate cifrele din focare - nicăieri în Europa nu s-a mai procedat așa;

2) din calculul incidenței la 14 zile au fost “pierdute” vreo două zile.

Astea sunt “artificiile” de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere și mai mult decât atât.

Până să vorbim despre cum comunicăm, ceea ce comunicăm ar trebui să fie cât mai aproape de adevăr. Contează, mai ales în situații de genul ăsta. Altfel ne furăm singuri căciula mințindu-ne frumos", a scris Vlad Voiculescu. .

VEZI ŞI Cifre măsluite Covid-19. Guvernul Facebook: Voiculescu, SCANDAL cu Violeta Alexandru în online

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel