Cifra personală a banilor. Voropchievici: Cum se calculează și ce aduce fiecare

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cifra personală a banilor. Vezi cum se calculează și ce înseamnă pentru fiecare. 

Cum se calculează cifra banilor?  Ziua de naștere + 1 de la Dumnezeu. Dacă sunteți născuți în 19, se calculează astfel: 1 + 9= 10, 1+0= 1, plus 1 de la Dumnezeu - 2.  ”Vrei nu vrei, de când te-ai născut și până mori, e a ta”, spune Mihai Voropchievici. 

Iată ce arată cifra banilor: 

2 - nu poți să strângi bani pentru perioadă lungă de timp, cheltuitori, caută luxul, se împrumută, nu fac altceva decât să intre în situații de criză. Dacă ești dator și nu poți să-i dai înapoi, ajungi la faliment. 

3- oameni cu un noroc divin, au și idei geniale să facă bani, dar e împrăștiat. Spune ideile și-i îmbogățesc pe alții. Îi lipsesc hotărârea, determinarea și forța de a finaliza. Nu vă împrăștiați, finalizați ideile. E una din cifrele norocoase care poate aduce bogății fantastice.

4- cifră păguboasă. Omul n-are parte decât de muncă și iar muncă, iar banii îi cheltuiește ușor, cu grijă. Viață cu lipsuri, neajunsuri. 

5- una din cele mai norocoase cifre, nu duce lipsă de multe lucruri, primește educație, de mic începe să învețe, poate câștiga bani prin speculații, noroc, moștenire, dar cel mai mult prin folosirea aptitudinilor. Are karmă, din ce câștigă, trebuie să ajute. 

6- indiferent ce face, în permanență, nu vrea bogății, se mulțumește cu un salariu modest, iar Dumnezeu îi dă constanță în viață. 

7- umblă cu tertipuri, din dorința de a face avere. 

8 - câștiguri exorbitante ori pierderi mari. Sunt oameni puternici, știu să facă bani oricând, dar cu cât au bani mai mulți, cu atât au alături mai mulți prieteni falși. 

9- nu știe să facă bani, dar are noroc de bani. Are și ghinionul să apară neprevăzutul. Dumnezeu zice: lasă că am eu grijă și-ți mai dă încă o dată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel