Chris Evert o apără pe Simona Halep: 2015 e exact ce avea nevoie

Chris Evert, posesoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu, e convinsă că prestația modestă din acest an a Simonei Halep în marile competiții de tenis nu poate fi decât în avantajul sportivei românce, întrucât în momentul în care ai parte de un "duş rece", reuşeşti mult mai bine să gestionezi situaţia decât în momentele de presiune continuă.

Fosta mare sportivă din SUA, Chris Evert, a analizat, pentru tennis.com, prestația din 2015 a Simonei Halep şi a explicat care au fost cauzele care au dus la o criză de rezultate, după ce campioana noastră a fost eliminată de la Turneul Campioanelor de la Singapore.

"Nu cred că a avut un an nemaipomenit. Poate mai degrabă anul trecut, când a reușit să atingă un anumit punct, la un nou nivel, de unde și-a dat seama că pentru a crește și mai mult e nevoie de câteva mici schimbări. Simona face ceva mai multe erori anul acesta și ne arată mai multă emoție pe teren. Așa că ajustările din jocul ei aduc și lucruri bune, dar și unele probleme. Dar cred că este exact ce avea nevoie – să facă doi pași înapoi pentru a face trei înainte. Sper că în 2016 va fi puțin mai liniștită. Dacă va fi așa, probabil că noile schimbări vor fi și ele mai bine integrate în jocul ei", a declarat fosta mare campioană, în vârstă de 60 de ani, relatează digisport.ro.

Finalistă în 2014 la Turneul Campioanelor, Simona Halep a părăsit ieri competiţia, după înfrângerea în faţa polonezei Agnieszka Radwanska. Simona are, însă, asigurat locul 2 la finalul anului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel