Chris Evert, discuție cu Darren Cahill despre Halep: Am rămas uimită

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open. Chris Evert a dezvăluit, la ESPN, că discutase cu Darren Cahill înaintea ultimului act.

"Darren mi-a spus că era nerăbdător să înceapă meciul, dar rezervorul Simonei era la un nivel minim, din ce în ce mai scăzut de la meci la meci şi din cauza asta se temea. Până la urmă, a fost remarcabil felul în care a luptat Simona chiar şi în aceste condiții. Eu una am rămas uimită", a spus Chris Evert la ESPN.

Chris Evert este o legendă a tenisului mondial. A fost lider WTA şi a ocupat această poziţie în clasament la finalul anilor 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1980 şi 1981. În total, are 157 de trofee la simplu şi 32 la dublu.

După finala pierdută la Melbourne, Simona Halep a dezvăluit ce a discutat cu Darren Cahill. "Mi-a spus că e foarte mândru de mine, de ce am făcut la acest turneu. Că am fost cel mai bine din punct de vedere mental şi fizic şi că am luptat până la capăt", spusese Simona Halep.

[citeste si] 

Clasament WTA

Caroline Wozniacki a urcat pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, după ce a câştigat turneul Australian Open, în timp ce Simona Halep, finalistă la Melbourne, a coborât pe poziţia a doua. Halep se afla pe locul întâi în ierarhia mondială din 9 octombrie, în timp ce Wozniacki redevine lider la exact şase ani de la ultima dată când a fost în această postură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel