Chivu, mărturisiri emoționante după retragere: Jucam oriunde pentru el

Component al Interului care reuşea tripla istorică în 2010, Cristi Chivu, singurul român câştigător al trofeului Ligii Campionilor în actualul format, a avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului Mourinho, sub conducerea căruia a câștigat uriașul trofeu.

Fostul căpitan al naționalei le-a spus jurnaliştilor de la Gazzetta dello Sport, potrivit Prosport, că ar fi jucat şi în poartă dacă antrenorul portughez Jose Mourinho i-ar fi cerut-o, apoi a dezvăluit ce a făcut imediat după ce a câştigat trofeul Ligii, în 2010, când italienii au trecut în finală de Bayern Munchen: "Primul lucru pe care l-am făcut după meci a fost să fumez o ţigară în vestiar. Mourinho m-a întrebat dacă ar fi fost o problemă să joc în flancul stâng, dar pentru mine nu a fost. Aş fi jucat şi în poartă pentru el", şi-a amintit Chivu.

În ultimul act, jucat pe Santiago Bernabeu, Chivu a stat pe 68 de minute, timp în care a avut misiunea foarte grea de a-l marca pe olandezul Arjen Robben, apoi a fost înlocuit de Jose Mourinho cu sârbul Dejan Stankovic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel