Chiulangiul Sorin Oprescu îi apără pe chiulangiii din Parlament

oprescu
oprescu

Organizația PDL București dezaprobă decizia Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu, de a da jos banner-ele PDL ”autorizate”, în care sunt prezentați opiniei publice ”chiulangiii din Parlament”. Democrat-liberalii bucureșteni susțin că atitudinea primarului Oprescu este tipică pentru un ”chiulangiu”, care se plasează în subordinea liderilor USL, și solicită Primarului General să respecte legile în vigoare, se arată într-un comunicat.

Hotărârea Primarului General al Capitalei prin care a dispus eliminarea ”banner-ele PDL Bucureşti prin care sunt prezentaţi chiulangiii din Parlament să fie date jos”, arată că ”Sorin Oprescu îi apără pe chiulangii şi se plasează în postura de simplu subaltern ascultător al lui Crin Antonescu şi Victor Ponta, liderii USL”, susține comunicatul.

De asemenea, democrat-liberalii apreciază că edilul Capitalei ”dovedeşte încă o dată că nu este independent aşa cum pretinde, dar se arată dispus să facă munca murdară a USL în campaniile electorale care urmează. Pentru asta, nu se dă în lături nici de la a-i apăra pe cei care încasează milioane de euro din banii românilor şi care lipsesc cu nesimţire din Parlament”, afirmă PDL București, care consideră că această decizie a lui Oprescu este ”şi rezultatul unei ”vinovăţii personale. Pentru că şi el este unul dintre leneşii care nu vin la serviciu, dar îşi încasează nestingherit leafa. Este ştiut faptul că Primarul General se trezeşte doar târziu după prânz şi ajunge la serviciu la ora închiderii primăriei. Probabil că de aici şi afinităţile existente între el şi Crin Antonescu, întâiul chiulangiu al ţării, care nu a trecut niciodată în sesiunea de toamnă pe la Senat. În acest mod se aseamănă şi de aceea a acceptat să se înroleze în oastea de strânsură a USL”, se mai arată în comunicat.

Potrivit PDL, banner-ele ”au fost amplasate conform legii, cu autorizație de la Primăriile de sector”, în timp ce Sorin Oprescu, care susține aplicare unei legi promovate de MDRT, ”demonstrează din nou că habar nu are nimic la capitolul legislaţie. Pe de o parte, pentru că legea publicităţii stradale nu este încă aplicabilă, ea fiind atacată la Curtea Constituţională. Pe de altă parte, pentru că această lege trebuie să primească un regulament de aplicare de la nivelul PMB pe care Oprescu nici până acum nu a catadicsit să-l pună în dezbatere”, se mai spune în comunicat.

De aceea, ”PDL Bucureşti îi cere lui Sorin Oprescu să nu-i mai protejeze pe chiulangiii din Parlament, care încasează milioane de euro din banii contribuabilor şi care încearcă să submineze democraţia, blocând cea mai importantă instituţie a statului. Nu în ultimul rând, PDL Bucureşti îi cere lui Oprescu să respecte legile în vigoare şi să nu mai comită astfel de abuzuri”.

Citește și:

Sorin Oprescu: Toate bannerele PDL vor fi date jos

Protest spontan al PDL în faţa Primăriei Capitalei. Unde sunt dubele Jandarmeriei?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel