Chiuariu consideră că Blaga dă dovadă de demagogie. Vezi motivul

tudor_chiuariu
tudor_chiuariu

Vicepreședintele liberalilor pentru afaceri constituționale, Tudor Chiuariu, consideră că liderul PDL, Vasile Blaga, dă dovadă de demagogie, lansând mesaje inutile.

"Domnul Blaga continuă să își exercite funcția de lider al opoziției cu superficialitate, lansând mesaje demagogice despre întâlnirea cu delegația Comisiei de la Veneția", a precizat senatorul Tudor Chiuariu, citează site-ul pesurse.ro.

Potrivit liderului liberal, scrisoarea adresată, luni, de conducerea PDL președintelui Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio, în care solicită o întâlnire între conducerea partidului și delegația Comisiei pe tema proiectului de revizuire a Constituției, "nu are sens".

"Tocmai ca urmare a invitației, transmisă în 21 iunie, de către Comisia pentru revizuirea Constituției, PD-L va avea joi, 4 iulie, o întrevedere cu delegația Comisiei de la Veneția. În consecință, cererea PD-L către Comisia de la Veneția nu are sens, întâlnirea este deja programată. Așadar, domnul Blaga dovedește din nou că nu știe ce se întâmplă în jurul domniei sale", a declarat senatorul PNL Tudor Chiuariu.

În scrisoarea transmisă luni de Vasile Blaga președintelui Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio, PDL solicită o întâlnire între conducerea partidului și delegația Comisiei pe tema proiectului de revizuire a Constituției, pentru a semnala “gravele derapaje de la normele democratice impuse în proiectul de revizuire a Legii fundamentale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel