Dragnea: Demisiile miniștrilor liberali nu au fost înregistrate

Dragnea-Chițoiu
Dragnea-Chițoiu

Vicepremerul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că demisiile miniștrilor liberali au fost doar anunțate, nu și oficializate, dovadă că ministrul "demisionar" al Finanțelor, Daniel Chițoiu, participă la ședința de guvern.

UPDATE: Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea, pentru care PNL a cerut schimbarea din funcţia de ministru al Finanţelor, respectiv al Economiei, nu participă la şedinţa de miercuri a Guvernului, în locul lor fiind prezenţi secretari de stat, informează Mediafax.

Social-democratul a precizat că singurul minister unde era nevoie de un interimar este cel al Afacerilor Interne, acolo unde a fost numit vicepremierul Gabriel Oprea.

"Nu s-a înregistrat nicio demisie. Au anunţat acei oameni că îşi dau demisia, demisiile încă nu au fost operaţionalizate, oficializate. În ceea ce priveşte interimarii, singurul minister unde trebuia să fie interimar şi a fost numit interimar este Ministerul de Interne, unde este domnul viceprim-ministru Gabriel Oprea", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat că la ședința de guvern de miercuri va participa și liberalul Daniel Chițoiu.

Președintele Traian Băsescu a acuzat Guvernul Ponta că se află în "ilegalitate", pentru că premierul nu a numt încă intermimari care să preia portofoliile miniștrilor demisionari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel