Chirtoacă, mesaj EXPLOZIV din AREST pentru Năstase: Demisia pentru lașitate?

Dorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă a reacționat fulminant pe Facebook la adresa ”prietenului” Andrei Năstase. 

Iată mesajul lui Dorin Chirtoacă, primarul Chișinăului, către Andrei Năstase, liderul Partidului Demnitate şi Adevăr: 

”Pazeste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma voi apara si singur!

... pentru cel care umbla cu demisia. In cazul in care voi fi achitat, voi reveni la serviciu si imi voi duce mandatul pana la capat. In cazul in care voi fi condamnat, doar ca pe nedrept - automat vor avea loc alegeri locale. Deja va simtiti in campanie electorala? In 2005, dupa 4 aprilie, tot o faceati pe salvatorii, umblati de manuta cu Voronin, apoi cu Topa pe la bancile din Chisinau fiind partereri de afaceri cu nimeni altul decat Plahotniuc, si iata in 2015 si 2016 tot ne salvati umbland cu Dodon deja de manuta, pana l-ati bagat la Condrita.

Nici nu ati uscat bine pantalonii de transpiratie si deja v-ati lansat in campanie pentru primarie? Dar sa cereti elementar eliberarea unui om inchis pe nedrept nu v-a trecut prin cap? Sau a mai multora, a tuturor chiar? Sau sa organizati ceva manifestatii de sustinere?

Am vazut acum mesajul, generos ajutor din partea Dvs. Asta e ca si cum ar fi cineva la pamant si ar veni un "frate de lupta" si i-ar trage un glonte in cap, "kontrolinii vistrel v golovu" cum se spune la cei carora le faceti servicii dupa cum se vede, constient sau inconstient, asta mai tarziu vom sti..

Mai seamana asta cu situatia cand mortul inca nu s-a racit bine pe laita, iar rudele deja se cearta si incep sa ii imparta averea..

Dar mortul nu e mort. Mortul e viu! Si daca mortul fiind viu, se mai si ridica de jos, iti dai Dumneata demisia, cel putin pentru lasitate?

Pana una alta nu va urcati isteric pe alte scene ca va faceti de ras si nu da bine la electorat, DA, la acei oameni pe care i-ati numit, va citez: "prostii aceia". Sau ati uitat ca dupa ce m-ati facut "sukin sin" (fiu de catea) in PMAN, a doua zi va cereati scuze si spuneati ca asta de fapt nu e parerea Dvs. despre mine, ca ati spus-o asa la miting "pentru prostii aceia din PMAN". Sa chem persoana sa depuna o marturie sau recunoasteti de buna voie?

[citeste si]

Nu demisia, dar la moaca trebuie de dat unora, pentru mama cel putin, dar si pentru oamenii din PMAN!

P.S.: Intr-adevar toti cei pro-europeni si pro-romani ar trebui sa se uneasca acum, mai ales dupa votul rusinos din Parlament cu "mixtu", ceea ce e un fel de 4 aprilie 2005, doar ca mult mai grav, si nu as fi scris nimic din toate astea, dar daca s-a gasit ieri cineva sa ma "salveze" cu demisia... Cum se zice, dupa cum e buna ziua, asa e si multumita.

P.P.S: Pentru cei care ma criticati - poate totusi reusiti sa observati cum cineva incearca sa urce pe "cadavrul" de mine, eu fiind inchis, folosindu-se de asta ca de postament si tribuna pentru alegeri la primarie? Nu e cinic cumva? Nu ar fi fost firesc o data macar in astea doua luni sa pronunte cuvantul Libertate? Sa bagi cutitul in spate unui om aflat temporar la pamant asta e o fapta demna de lider de Platforma "Demnitate si Adevar"?
Mai ramane sa se roage sa fiu condamnat, ca sa aiba loc alegerile...

Stati linistiti, procesul se doreste a fi foarte repede, nici ei nu vor sa o lungeasca”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel