Chirilă: Sper să nu intre într-un joc murdar care să facă rău unui protest istoric

Protestul de miercuri seară a degenerat în violențe. Tudor Chirilă, aflat în stradă, a transmis un mesaj văzând ce s-a întâmplat.

"Ceea ce se întâmplă acum în Piața Victoriei NU îi reprezintă pe cei peste 100000 de oameni care au protestat pașnic întreaga searăÎn București. Și nici pe restul de 200000 de oameni din țară. Cele câteva sute de huligani care aruncă cu petarde nu au de-a face cu sensul acestui protest. Nu știu cine sunt "galeriile" care sunt acum în piață, dar fac un apel măcar la galeria lui Dinamo al cărei suporter sunt să nu intre într-un joc murdar care să facă rău unui protest istoric.

Mai știu că ticăloșii care au dat această ordonanță în dispreț față de un popor întreg nu s-ar da în lături de la nicio diversiune ca să poată mânji sutele de mii de oameni care se află în stradă pentru o Românie onestă.

Later edit.

Se pare că lucrurile se limpezesc și este clar vorba de o mână de huligani din galerii.
Am fost trei ore la protestul din Piața Victoriei și am văzut oameni de toate vârstele, mulți copii, m-am întâlnit cu foarte mulți colegi actori", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel