Chirilă, replică pentru "telespectatorii de televiziuni de penali"

Tudor Chirilă le-a dat un răspuns dur "postacilor de partid și telespectatorilor de televiziuni de penali" după ce mai multe voci l-au îndemnat să își vadă de muzica lui decât să exprime opinii în politică.

"În America nu este o crimă să îți exprimi, ca artist, opinii politice fără ca asta să însemne că faci politică. Cred că distincția e importantă. Iar acest top 50 de mai jos cuprinde nume mari și surprinzătoare, aș zice: Niki Minaj, Madonna, Katy Perry, Kanye West, Megadeth, Beyonce, etc. În România clasa politică nu își dorește o societate în care artiștii să-și asume un rol civic, să-și exprime opiniile vis-a-vis de derapajele politicienilor.

De ce nu-și doresc asta? Pentru simplul fapt că poporul trebuie să rămână cu simțurile adormite, iar implicarea artiștilor în societatea civilă i-ar putea ajuta pe oameni să înțeleagă mai mult. Și dacă ar înțelege mai mult ar fi periculos pentru politicieni pentru că nu și-ar putea vedea liniștit de sifonarea banilor din contractele cu statul.

[citeste si]

Așa că, replica favorită a postacilor de partid sau a telespectatorilor de televiziuni de penali e: "Vezi-ți bă de muzica ta de căcat, ce te apuci de ce nu te pricepi? Drogatule!" E uite că n-am de gând să-mi văd de muzica mea de căcat, ci am să-mi exercit dreptul la opinie și la liberă exprimare. Măcar atât am câștigat după '89", a spus Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel