Chirii Iohannis. Oana Zamfir: Șeful ANAF m-a mințit! Dovada. Teodorovici: Cineva a avut un interes

În contextul ultimelor discuţii dintre şeful ANAF şi ministrul Finanţelor, pe tema chiriilor președintelui Iohannis, Oana Zamfir i-a cerut explicaţii lui Eugen Teodorovici pentru gestul lui Ionuţ Mișa de a minţi în emisiunea sa, cu o zi în urmă. Șeful ANAF a afirmat că "are nevoie de la Ministerul de Finanţe de un titlu".

"Am în mâna răspunsul pe care şeful ANAF vi l-a trimis, la solicitarea dumneavoastră, iar eu îmi permit să spun că a minţit ieri în emisiune, spunând că are nevoie de la Ministerul de Finanţe de un titlu, având în vedere că, în acest răspuns pe care vi-l trimisese chiar el, arata sub semnătură că a primit un astfel de răspuns la solicitarea de titlu din martie 2016.

Atunci, Ministerul de Finanţe i-a adus la cunoştinţă ANAF-ului că s-a schimbat legislaţia şi că este organ de valorificare. Ministerul i-a cerut să facă ce trebuie să facă. Ca atare, ANAF decide, la solicitarea ministrului, doar să radieze din cartea funciară familia Iohannis", a spus Oana Zamfir, cerându-i explicaţii ministrului de Finanțe.

De ce a minţit şeful ANAF. Care este explicaţia?

"Dânsul făcea trimitere la o creanţă, în situaţia de faţă nu este. Situaţia aceasta va fi discutată la biroul premierului, săptămâna viitoare, pentru a vedea care sunt paşii de urmat. Vom avea o discuţie cu domnul preşedinte al ANAF, săptămâna viitoare.

Vreau să discut situaţia aceasta. Nu vreau ca toţi contribuabilii să creadă că statul nu îşi face treaba (....) Legea ne obligă şi nu avem voie să lăsăm o astfel de situaţie fără să ştim care au fost argumentele din spate (...) Ce să fac, să merg mai departe şi să închid ochii? (...) Poate că cineva a avut un interes să nu aplice legea într-un astfel de caz", a fost răspunsul lui Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel