Bogdan Chirieac: Ioan Rus a vrut să arate o stare de fapt, o situație gravă, socială

Analistul Bogdan Chirieac afirmă că după demisie, Ioan Rus pleacă la Cluj, dar România tot nu va avea autostrăzi.

"Eu îl cunosc foarte bine pe Ioan Rus, deci nu sunt obiectiv, sunt subiectiv.  Sunt prieten cu Ioan Rus, îl cunosc și este un fel de a vorbi pe care îl are Ioan Rus, foarte direct.

Categoric exprimarea dânsului este total nefericită. Categoric există persoane și sunt îndreptățite anumite persoane să se simtă jignite de ceea ce a spus domnul Rus, dar domnul Rus a vrut să arate tocmai o stare de fapt, o situație gravă, socială. Să nu ne ascundem după vorbe. Nu este normal ca sute de mii de copii să crească fără părinți că sunt plecați la muncă în străinătate", a declarat Bogdan Chirieac.

Citește și:  Ioan Rus a demisionat de la șefia Ministerului Transporturilor

Ce a spus Rus în context a spus că "dacă eu deschid șantierele de autostrăzi, oamenii ăia vin și la jumătate de salariu în România să muncească, numai să fie cu  copiii și nevestele, în familie". Are sens ce a spus domnul Rus. 

Acum, pe iureșul acesta, lumea se simte jignită, Ioan Rus poate pleca la Cluj, nu-i o problemă, dar autostrăzi tot nu o să avem, fiindcă domnul Rus s-a apucat "nemțește", ardelenește să facă Masterplanul să pornească ceva. 

Da, a fost o declarație rea de tot, dar în același timp Rus este un ministru competent", a declarat la RTV analistul Bogdan Chirieac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel