Chirieac: Antonescu a făcut această remarcă cu multă pricepere

agerpres_6649738
agerpres_6649738

Duminică seară, de la ora 20.00, Victor Ponta și Crin Antonescu au avut o confruntare televizată, fiecare la un alt post de televiziune. Președintele PNL a spus că nu vrea să rupă nici USL și nici actualul Guvern. De asemenea, acesta a abordat și problema Ucrainei.

Bogdan Chirieac a fost invitat la Realitatea TV unde a discutat despre declarația de presă pe care a avut-o Crin Antonescu.

“Domnul președinte Crin Antonescu a folosit prilejul de a face o declarație despre Ucraina – declarație foarte corectă – care va fi descifrată în cancelariile occidentale, așa cum trebuie, în sensul în care România dorește să fie bine peste tot în lume și mai ales în Ucraina.

Crin Antonescu a folosit acest prilej pentru a trage un ultim semnal de alarmă pentru domnul Victor Ponta și pentru PSD. Semnalul pe care l-a dat a fost de intransigență. A subliniat faptul că a așteptat telefonul lui Victor Ponta în decursul zilei de astăzi. A făcut această remarcă cu multă pricepere. A lăsat de la dânsul chestiunea cu USD... nu se mai desființează și nu mai are nicio treabă cu astfel de lucruri. În acest moment însă USL este în moarte clinică. USL este donator de organe", a spus analistul politic la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel