EXCLUSIV  Chirieac: V-am torpilat! Ciuvică: Anisie e Andrușcă la pătrat! Stârnește râsul, mila și plânsul

Mugur Ciuvică s-a aflat astăzi în direct la interviurile DC News unde a vorbit, printre altele, despre miniștrii cabinetului Orban. 

Mugur Ciuvică s-a aflat astăzi în direct la interviurile DC News. Întrebat despre miniștrii din Guvernul Orban, acesta a vorbit, printre altele, despre Violeta Alexandru, ministrul Muncii, dar și despre Monica Anisie, ministrul Educației.  

”Doamna Violeta Alexandru este la fel de toxică precum Cîțu, dar fără doza asta mică de empatie pe care o aveam față de suferințele domnului Cîțu. Deci la doamna Violeta nu e nici măcar o suferință care ar fi putut eventual să fie tratată medical în trecut. La ea e ticăloșie soroșistă”, a declarat Mugur Ciuvică în exclusivitate la DC News

Bogdan Chirieac: Vă invit să vorbim despre un intelectual autentic, profesor de Limba și Literatura Română, ministrul Educației, doamna Anisie. Aici v-am torpilat. 

Mugur Ciuvică: E horror. Nu, horror e doamna Alexandru. Poate nu e cuvântul potrivit, îl retrag. Doamna Anisie este un personaj foarte potrivit în context, adică e foarte potrivită alături de doamna Turcan, de exemplu. E aceeași chestie. Stârnește și râsul, puțină milă, dar și plânsul în același timp pentru că totuși gestionează Educația, ceea ce e un sector extraordinar de important în orice țară. E genul acesta râsul-plânsul. Ceva mult peste orice nivel, sau mult sub orice nivel al bunului simț. După ce ai stat trei ani de zile, i-ai înjurat pe ăia de la Putere, cu Andrușcă, ministru, a stat câteva luni, dar după PSD-ul l-a retras, jigniri la adresa lui Dăncilă, vii după trei ani de zile după ce ai tocat PSD-ul, vii la ministerul Educației. Un personaj din ăsta care este cât Dăncilă, Andrușcă și cine mai vreți dumneavoastră la pătrat. E și de râs, dar și de plâns. 

VEZI MAI MULTE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel