Chirieac: Tudose, punct important în preluarea conducerii PSD. Înfrângerea lui Dragnea, îndulcită

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, miercuri seară, la Antena 3, despre demisiile anunțate pe surse din Guvernul Tudose. 

[citeste si]

Surse avizate citate de Antena 3 susținut că Rovana Plumb, Viorel Ilie și Răzvan Cuc își dau demisia în această seară din Guvern. 

”Este singura metodă civilizată prin care nu se pune la încercare PSD-ul. (...) Singura soluție civilizată este ca distinșii miniștri să demisioneze ei. Mâine la CEx se ia în calcul demisia, partidul iese cu fața curată, se numesc noi candidați. Acum nu știm cine-i va numi, dl Tudose sau dl Dragnea, presupun că ni se va spune că au fost numiți prin consens și cu asta, cel puțin teoretic, se închide această primă luptă în care premierul Tudose a marcat un punct important în preluarea conducerii PSD.” a spus Bogdan Chirieac la Antena 3, în emisiunes ”La Ordinea Zilei”. 

După ce Dana Grecu a precizat că e posibil ca informațiile despre demisiile miniștrilor să fie, la rândul lor, presiuni asupra acestora ca să plece, analistul politic a afirmat: ”Exact așa stau lucrurile. Se îndulcește prima înfrângere a lui Liviu Dragnea”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel