Chirieac, surprins de Iohannis: După foamete vine revolta. Situația e dramatică, iar el certa PSD-ul

Bogdan Chirieac a analizat situația dificilă în care se află țara noastră în contextul epidemiei de coronavirus.

Analistul politic a atras atenția că în cazul în care oamenii nu vor respecta distanțarea socială în noaptea de Înviere, riscăm ca în următoarele două săptămâni să ne confruntăm cu momente dramatice.

„Problema e că putem avea mai probleme după Înviere, avem întreg respectul, suntem creștin și înțelegem, dar deja situația se degradează. E nenorocire în magazine, în piețe, peste tot. Oamenii nu înțeleg, spun că nu le e frică de virus și cred că nu li se poate întâmpla nimic.

De 30 de ani oamenii sunt obișnuiți să ia Sfânta Lumină. Îmi e teamă că nu se vor respecta condițiile de distanțare socială și o să urmeze o criză sanitară majoră”, a precizat Chirieac, la România TV.

Chirieac: Situația e dramatică, iar domnul Iohannis certa PSD-ul

Analistul a vorbit și despre situația economică. Acesta a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește criza majoră economică cu care ne vom confrunta după epidemie, precizând că e surprins de reacția președintelui Iohannis care continuă războiul cu PSD în ciuda momentelor dificile.

„Pe acest fond, o spune întreaga elită mondială, nu se poate rezista la nesfârșit, nici măcar dacă ești Elveția, Germania sau Statele Unite. Nu poți ține oamenii în casă fără să muncească și să aibă și ce mânca. Nu o pot face marile economii, România nici atât.

Pe mine acest lucru mă surprinde și mă miră în reacția domnului președinte Klaus Iohannis. Chiar nu îi spune nimeni că după foamete vine revolta?

Sigur, nu se pune problema în acest moment, suntem binecuvântați, în țara asta încă avem de mâncare cât ar fi vremurile de crâncene, dar tot pot fi mari dificultăți.

Se stă de o lună acasă, întreg sistemul bugetar e plătit cu sporuri la zi. Însă mediul privat e la pământ, dar și corporațiile”, a atras atenția Bogdan Chirieac.

„Situația e dramatică iar în această zonă domnul Iohannis certa PSD-ul care de fapt i-a votat decretul”, a conchis analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel