Chirieac: Băsescu vrea să facă cunoscută legătura sa cu PMP

Crişan Andreescu / 14 Martie 2014 / 12:30 Salveaza PDF Comentarii

Traian Băsescu s-a alăturat, vineri,  PMP în campania de strângere de semnături anti-acciză. Băsescu a mers la unul dintre corturile Mişcării Populare şi a semnat petiţia iniţiată de partidul Elenei Udrea contra creşterii accizei la carburanţi. Analistul Bogdan Chirieac a comentat această acțiune a președintelui, arătând că nu acesta este scopul ieșirii tot mai dese a lui Traian Băsescu.

"Nu cred că acesta este scopul ieșirii domnului Băsescu. Acesta iese tot mai mult în fiecare zi pentru a face cunoscută legătura sa directă cu Partidul Mișcarea Populară. Acesta este motivul. A și spus acum că va vota Partidul Mișcarea Populară".

Referindu-se la candidatura Elenei Băsescu la europarlamentare, Chirieac spune că "domnul Băsescu, zi de zi,  vrea să facă cunoscut, prin intermediul televiziunilor, faptul că partidul său este Partidul Mișcarea Populară. Din această cauză îl și atacă  pe domnul Ponta, fiindcă vrea să opună PSD-ului, cel mai mare partid, partidul dânsului abia înființat. Lumea are impresia că votezi pro sau contra Ponta de fapt. Domnul Băsescu vrea să absoarbă voturile anti-Ponta pentru a le aduce la Mișcarea Populară". 

 Despre demersul lui Traian Băsescu de a semna o  acțiune a unui partid, Chirieac a continuat, arătând că "domnul Băsescu încalcă spiritul, nu litera Constituției, deoarece la literă nu ne vom putea înțelege niciodată. Ar trebui să hotărască Curtea Constituțională, iar aceasta nu va hotărî niciodată".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23