EXCLUSIV  Chirieac: Spun pentru prima dată lucrul acesta pentru Ponta

Roxana Neagu / 03 noi 2018 / 19:07 Salveaza PDF Comentarii
Constantin și Ponta
Descriere foto: Constantin și Ponta

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o afirmație pe care nu a mai făcut-o până acum despre fostul premier Victor Ponta. 

”Eu, și dintr-un sentiment de nostalgie, pentru că-l consideram pe Ponta un fel de copil politic al meu, chiar dacă sunt mai mare doar cu aproape doi ani decât el, dar eu l-am promovat la PSD, ca șef la Tineret, l-am sprijinit, în ultimele luni, cu sfaturi, pe Ponta (în campania prezidențială din 2014)” a spus Cozmin Gușă, pentru DCNews. 

Consultantul politic a mai spus că discursurile sale politice din 2014, care nu au fost doar la Realitatea, nu erau pro-Iohannis, ci pentru un ”președinte din noua generație, care și-ar fi învățat lecțiile politice și care, cu limbile străine pe care le știe și cu expertiza pe care a căpătat-o, ar putea să fie un președinte bun, respectiv Ponta”. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că ”Eu l-am văzut pe Ponta - am fost cu el în câteva vizite externe, în Germania, în SUA- excepțional. Spun pentru prima dată pentru Ponta lucrul acesta, n-am spus-o până acum, deja era peste Adrian Năstase și Adrian Năstase e un vârf.” 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26